Terug naar het overzicht

15 dec 2016 - The DudeCave verhuist


The DudeCave verhuist

Na bijna 4 jaar gevestigd te zijn geweest aan de westergracht 70 zal The DudeCave (het hoofdkantoor van Suits For Dudes) verhuizen naar stationsplein 80 te Haarlem. Het betreft wederom een ruimte voor snijtafels en showroom in een verzamelpand hoewel het openen van een winkelruimte als "flagshipstore" nog altijd een meer dan levend toekomstplan is. 

De totstandkoming van deze nieuwe werkplek van Suits For Dudes is mogelijk gemaakt door de actieve  rol van Haarlemwinkelstad.nl. Het had heel weinig gescheeld of Suits For Dudes had een loods zonder ramen in de waardepolder gehuurd, ware het niet dat er een maand na de kennismaking nog eens contact is geweest met de vraag hoe alles er voor stond met de zoektocht.  Aangezien de gewenste locatie niet perse een winkelpand hoefde te zijn luidde het advies om Meurkens en Meurkens te bellen aangezien zij aan hett stationsplein een heel mooi object verhuurden.

Vanaf toen was alles in een week beklonken en Suits For Dudes kijkt vooral uit naar de synergie met andere zeer levendige bedrijven in het pand...oh en het uitzicht vanaf de 5e verdieping op het schitterende stationsgebouw is ook lang niet gek.

Maak een afspraak en kom langs in de nieuwe DudeCave aan Stationsplein 80-501!! 

Met dank aan Haarlem winkelstad!  

Niels blokhuis