Terug naar het overzicht

13 jun 2016 - Back to School Pop-up in Haarlem

Oude V&D Schoolcampus herleeft in binnenstad Haarlem
 
Popup-winkel Back to school heeft voor 3 maanden haar deuren in de Zijlstraat geopend.
 
Haarlem, 13 juni 2016 - “Wie is er niet opgegroeid met de schoolcampus van V&D? Nu het warenhuis failliet is, zagen wij een gat in de markt ontstaan waar we op inspringen”, vertelt Jet Nederveen enthousiast. Samen met Barbara Bank is het idee verder uitgewerkt tot PopUp Haarlem - Back to school. Afgelopen zaterdag, 11 juni, opende de popup-winkel in de Zijlstraat en zagen de onderneemsters met eigen ogen de aanstaande ‘bruggers’ hun schoolspulletjes bij elkaar zoeken.
 
Ook Bruna opent popup-winkels elders in Nederland en Hema heeft haar assortiment schoolartikelen uitgebreid. “Echter, wij willen met deze popup de beleving terugbrengen van die één keer per jaar dat je je schoolspullen koopt,” aldus Jet. Naast reguliere schoolartikelen zijn uiteraard ook de bekende A-merken zoals PIP, Blond en Voetbal International verkrijgbaar. “We bieden de aankomende brugklassers een ruime keuze in de artikelen op hun verplichte schoollijst. Daarnaast hebben we zogenaamde “snel klaar- pakketten” voor de bovenbouw.”
 
De winkel is sinds afgelopen weekend geopend op de Zijlstraat 95 in Haarlem (vlakbij de Grote Markt). Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. Zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Donderdag koopavond tot 21.00 uur.